Ίδρυση - σύσταση Εταιρείας στην Κύπρο

Καταρτημένα και έμπειρα μέλη της εταιρείας θα σας εξυπηρετήσουν στη σύσταση και την ίδρυση κυπριακής εταιρείας με τον καλύτερο για εσάς τρόπο. Γι'αυτό θα συζητήσουμε για το τι χρειάζεστε, για να μπορέσουμε να συντάξουμε το κατάλληλο Καταστατικό για την εταιρεία σας ώστε (α) να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες και (β) να σας προφυλάξουμε από πιθανές μελλοντικές, απρόβλεπτες προς το παρόν απειλές. Ο προκαταρκτικός σχεδιασμός και η ενημέρωση για θέματα εταιρικής διακυβέρνησης είναι εξαιρετικής σημασίας και πρέπει να προηγούνται της εγγραφής κάθε εταιρείας.

Τι χρειάζεστε;

Αφότου έχετε πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεται, μέλη της Εταιρείας μας θα σας βοηθήσουν στην εξεύρεση μίας επωνυμίας για την εταιρεία σας, η οποία θα εγκριθεί από τον Έφορο Εταιρειών. Η αποφυγή της απόρριψης ονομάτων θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Επιπρόσθετα, θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του μετοχικού σας κεφαλαίου, της εγγραφή των μετοχών, το διορισμό των διευθυντών και του γραμματέα και των σημαντικών στοιχείων που πρέπει να γνωρίζετε, καθώς και για το διορισμό της διεύθυνσης του εγγεγραμμένου σας γραφείου.

Ως εναλλακτική επιλογή, μπορείτε να αγοράσετε μία ετοιμοπαράδοτη(shelf) εταιρεία για άμεση λειτουργία.

Στις κυπριακές εταιρείες που ιδρύει η Offshore Innovation Group συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

  • Όλα τα έξοδα.
  • Η ετοιμασία και η σύνταξη του Καταστατικού στα Ελληνικά και στα Αγγλικά (και σε άλλες γλώσσες, αν ζητηθεί).
  • Πλήρες πακέτο εταιρικών εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων δύο Καταστατικών.
  • Πιστοποιητικών του Διευθυντή και Γραμματέα, των Μετόχων και Διεύθυνσης Εγγεγραμμένου Γραφείου στα Αγγλικά.
  • Μητρώο των Μελών της Εταιρείας και των Διευθυντών καθώς και Πιστοποιητικά Μετόχων.
  • Συνεχής Υποστήριξη