Ίδρυση – σύσταση Εταιρείας στην Ελβετία

Η Offshore Innovation Group θα προετοιμάσει και θα καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα εκ μέρους σας για την ίδρυση της εταιρείας. Το κόστος ίδρυσης μιας ατομικής επιχείρησης στην Ελβετία είναι 6000 €. Η σύσταση της εταιρεία σας θα ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 5 ημέρες.

Πλεονεκτήματα Ίδρυσης Εταιρείας στην Ελβετία.

Η σύσταση μια εταιρείας στην Ελβετία είναι ελκυστική για τις πολυεθνικές εταιρείες που επιθυμούν να δημιουργήσουν την παγκόσμια έδρα σε αυτή, με την προϋπόθεση ότι οι δραστηριότητες της εταιρείας θα πραγματοποιούνται εκτός της Ελβετίας, δηλαδή π.χ. εάν έχει κάποιος εταιρεία στο καντόνι (περιφέρεια) της Βέρνης, τότε και ο κάτοικος αλλά και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας απαλλάσσεται από τα δημοτικά και περιφερειακά τέλη αλλά και φόρους, πληρώνοντας μόνο ένα φόρο με ανώτατο όριο του 0,42% του κεφαλαίου.

Η ίδρυση μιας εταιρείας στην Ελβετία απαιτεί τουλάχιστον ένα διευθυντή, εταιρικοί σύμβουλοι δεν επιτρέπονται. Η σύσταση μιας εταιρείας στην Ελβετία δίνει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας, καθώς η Ελβετία έχει υπογράψει με χώρες όπως : Αυστραλία, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, τη Ρωσία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό που παίρνετε με την σύσταση της εταιρείας στην Ελβετία είναι:

  • Κατοχύρωση εταιρικού ονόματος
  • Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στον οποίον το μετοχικό κεφάλαιο μπορεί να κατατεθεί.
  • Ίδρυση εταιρείας στην Γενεύη, τα πρωτότυπα έγγραφα στα Γαλλικά
  • Χρήση εικονικού γραφείου στην Γενεύη - 1 χρόνο

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Τέλη Ανανέωσης Λειτουργίας της Εταιρείας : 3500 € *

Περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες :

  • Επιβεβαίωση ότι η εταιρεία συμμορφώνεται με τους τοπικούς νόμους
  • Ανανέωση χρήσης κεντρικών γραφείων καθώς επίσης και όλα τα κρατικά τέλη

*Δεν συμπεριλαμβάνονται στα έξοδα οι αμοιβές λογιστικής υποστήριξης αλλά και των κυβερνητικών φόρων